P1 AEP What can an island look like?

Ready, Set, Explore! 🗺

As part of their Science topic, What can an island look like? Our P1 students explored and created their own islands out of modeling clay. It was amazing to see our students use their imagination and creativity in this activity!

📣Special thanks to T. Vren for this awesome activity!
อาจเป็นรูปภาพของ 8 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 6 คน, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 4 คน, เด็ก และ ผู้คนกำลังนั่ง อาจเป็นรูปภาพของ 6 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 4 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ ข้อความพูดว่า "Earth Like What S" อาจเป็นรูปภาพของ 4 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม