K3 GIP Supermarket Visit

Supermarket Visit 🛒🥗🍎

As part of their theme lessons, our K3 students visited one of the leading supermarket chains in Thailand. The students were able to explore what is inside the supermarket. They looked at the variety of foods, including fruits, vegetables, grains, fish, meat, and more.

📌The activity encouraged and helped students read labels and signs and learn about the different jobs people do.

It was indeed a fun and memorable experience for our K3 students! 😀👏 อาจเป็นรูปภาพของ 9 คน, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 5 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 7 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 6 คน, เด็ก และ ผู้คนกำลังยืน
อาจเป็นรูปภาพของ 7 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน, ผลไม้ และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 3 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 3 คน, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 6 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม