K3 GIP Make Chocolate Pudding

Would you like some delicious chocolate pudding? 🍫
As part of their theme activity, our K3 students become little chefs for a day to make a delicious chocolate pudding! 👨‍🍳👩‍🍳
In this activity, they learned about kitchen tools and equipment, common dessert ingredients, and much more about making desserts.
Great job, K3 students and teachers!👏👏
อาจเป็นรูปภาพของ 6 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 6 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 3 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 3 คน, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 5 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังนั่ง, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 4 คน, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม