Nursery GIP Let's build a house

Can we Explore it? 👷🏻
As part of their latest play-based learning topic, our Nursery students have been exploring different activities to learn more about building constructions.
In this activity, our young learners got to explore building houses with different shapes. They planned and built their own houses from recyclable materials. 💫
Our future engineers and architects in the making!
Good job, Nursery students and T. Schantelle! 👏
อาจเป็นรูปภาพของ 2 คน, เด็ก, ผู้คนกำลังยืน และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ บุคคล, เด็ก และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 1 คน, เด็ก และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ บุคคล, เด็ก และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ บุคคล, เด็ก และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ 1 คน, กำลังยืน และ สถานที่ในร่ม
อาจเป็นรูปภาพของ 1 คน, ดอกไม้ และ สถานที่ในร่ม อาจเป็นรูปภาพของ บุคคล, เด็ก และ สถานที่ในร่ม