ตัวแทนนักเรียนระดับชั้นอนุบาล เข้าร่วมการประกวดโครงงานวิทยาศาสตร์ ณ ศูนย์วิทยาศาสตร์เพื่อการศึกษา

Our kindergarten school contestants participated in a project-based competition which was held on August 18, 2017 at the Science Center for Education. Congratulations for for being the runner up in the topic of toy car! Salute you.