นักเรียนชั้นประถมศึกษาปีที่ 6 โรงเรียนบีคอนเฮาส์แย้มสอาดลาดพร้าว ไปศึกษานอกสถานที่ ณ พิพิธภัณฑ์หิน-แร่

On August 18, 2017 the Primary 6 students visited the Rock and Minerals Museum located at the Emerald Building, Rama 6 Road. At the museum students saw samples of rocks and minerals. Also, they learnted about historical geology, mineral resources, rocks, groundwater, fossil fuels, evolution, the geology of Thailand and applied geology.