นักเรียนชั้นประถมศึกษาปีที่ 4 โรงเรียนบีคอนเฮาส์แย้มสอาดลาดพร้าว ไปศึกษานอกสถานที่ ณ พิพิธภัณฑ์หิน-แร่

On August 17, 2017, the Primary 4 students visited the Rock and Minerals Museum located at the Emerald Building, Rama 6 Road. At the museum, students saw samples of rocks and minerals. Also, they learned about historical geology, mineral resources, rocks, groundwater, fossil fuels, evolution, the geology of Thailand and applied geology.