โรงเรียนบีคอนเฮาส์แย้มสอาดลาดพร้าวได้จัดนำสิ่งของจากการตักบาตร และของที่ได้จากการบริจาคนำไปมอบแก่หญิงชรา ณ บ้านพักคนชราปากเกร็ด

The school dropped off donated items received on August 11, 2017 to the Pak Kret Senior Nursing Home for Women. We would like to express our appreciation to students, parents and community members for their very kind donations.