รางวัลรองชนะเลิศอันดับ 2 เยาวชนชายเดี่ยวรุ่นอายุไม่เกิน 8 ปี รายการ จำเริญคัพ - ลอนเทนนิสพัฒนาดาวรุ่ง 2559

On 11  September, Congratulations to  Mr.Teeratchai  Luenkeaw  (P.2/2)  from  Beaconhouse Yamsard School, Rangsit  for winning second  place  in tennis competition at thammasart university